مکان نما: صفحه ی نخست اطلاعات امور اقامت و روادید انواع ویزای مالزی

درگاه اطلاعات و خدمات ایران و مالزی

خطا
  • JFTP::login: Unable to login
  • JFTP::write: Unable to use passive mode
  • JFTP::write: Unable to use passive mode
  • JFTP::write: Unable to use passive mode
  • JFTP::write: Unable to use passive mode
  • JFTP::write: Unable to use passive mode
  • JFTP::write: Unable to use passive mode
  • JFTP::write: Unable to use passive mode
  • JFTP::write: Unable to use passive mode
  • JFTP::write: Unable to use passive mode
  • JFTP::write: Unable to use passive mode
  • JFTP::write: Unable to use passive mode
  • JFTP::write: Unable to use passive mode
  • JFTP::write: Unable to use passive mode
  • JFTP::write: Unable to use passive mode
  • JFTP::write: Unable to use passive mode
  • JFTP::write: Unable to use passive mode
  • JFTP::write: Unable to use passive mode
  • JFTP::write: Unable to use passive mode

Warning: Parameter 3 to mb_videobot() expected to be a reference, value given in /home/irmycom/public_html/libraries/joomla/event/dispatcher.php on line 136

انواع ویزای مالزی

فرستادن به ایمیل چاپ

تعریف ویزای مالزی:

ویزا تاییدیه ای است که توسط دولت مالزی در گذرنامه یا مدرک مسافرتی یک خارجی ثبت می شود و به اشخاص این امکان را می دهد که برای مدت موقتی وارد مالزی شود و در آنجا بماند.

برای ورود و اقامت در مالزی به ویزا با یکی از انواع مشروحه ی زیر نیاز است. شما می توانید بر اساس نیاز خود ، اقدام به تهیه مدارک نموده و با استفاده از راهنمایی های موجود در سایت، برای دریافت آن افدام بفرمایید. همچنین می توانید از خدمات IrMy استفاده فرموده  با ارسال مدارک و درخواست، انجام مراحل را به IrMy بسپارید.

1- ویزای کار

1-ویزای کار برای متخصص مورد نیاز شرکت های مالایی
2- ویزای کار برای  متخصصان در موارد خاص اعلام شده
3-  ویزای کار برای کارگر ساده و ماهر

1- صنعت
2- کشاورزی
3- خدمات

4- ویزای کار برای هنرمندان
5- ویزای کار برای مبلغان مذهبی

 

(برای کسب اطلاعات بیشتر به روی گزینه ی مورد نظر کلیک نمایید.)

 

2- ویزای توریستی

این نوع ویزا ، برای  بازدیدکنندگان از مالزی، به دو صورت زیر صادر می شود. اشخاصی که با این ویزا به مالزی وارد می شوند، اجازه ی کار و کسب درآمد در مالزی را نخواهند داشت و به عنوان توریست شناخته خواهند شد.

1- ویزای ورود
2- ویزای صادر شده در کشور مبدا

 

(برای کسب اطلاعات بیشتر به این صفحه مراجعه بفرمایید.)

 

3- ویزای امور اجتماعی

ویزای امور اجتماعی برای موارد مختلف مانند انجام امور تجاری موقت، گردشگری، بازدید از کارخانه جات و ملاقات بستگان و .... صادر می گردد. این ویزا به طور عمومی در مرز های ورودی مالزی صادر می گردد.  برای آگاهی بیشتر در خصوص این نوع ویزا به این صفحه مراجعه بفرمایید.
برای اشخاص زیر ویزای ملاقات با بستگان صادر می گردد:

1- همسر شخص مالایی
2- بستگان درجه ی 1 دانشجویان خارجی (همسر، پدر، مادر، فرزندان)
3- همراه بیمار
4- خدمتگزار منزل (جهت بازدید و یا درمان)

 

(برای کسب اطلاعات بیشتر به این صفحه مراجعه بفرمایید.)

 

4- ویزای تحصیلی

 

(برای کسب اطلاعات بیشتر به این صفحه مراجعه بفرمایید.)

 

موارد مورد توجه :

1- برای مسافرت کوتاه مدت توریستی نیازی به تهیه ویزا نبوده و هنگام ورود به مالزی برای اتباع ایران ویزا با مدت و شرایط قید شده در جدول زیر صادر می گردد.
2- انجام مذاکرات، شرکت در کنفرانس ها، عقد قرارداد و... نیازی به دریافت ویزای کاری ندارد و با ویزایی که هنگام ورود به مالزی صادر می شود می توانید به انجام این امور بپردازید.
3- کار در مالزی و کسب درآمد از آن، با ویزای ورود توریستی مجاز نیست.
4- ویزای کار برای اتباع ایران، تنها به روش درخواست کارفرما امکان پذیر است و انواع دیگر ویزای کاری به غیر از هنرمندان، محصلین و اشخاصی که با فرد مالایی ازدواج کرده اند، شامل اتباع ایران نمی شود.